Events & Exhibitions

Höstens första vernissage på Galleri Inbetween i Malmö!

Spinneriet 20/9- 1/10 2010
NU TAR VI GATAN IGEN IV
Öppning 1/10 12.00 Spinneriet Rolfsgatan 7A MALMÖ

 Fredag den 1 oktober kl.14.00 har vi öppning och inbjudning i de nya lokalerna på Rolfsgatan 7A. Där blir det också live uppträdanden, dryck och tilltugg samt utdelning av kartor så du vet var verken finns gjorda runt om i Malmö.

Under denna 2-veckorsperiod arbetar Spinneriets deltagare med hela staden som arbetsyta. För fjärde året i rad presenteras detta projekt som en Inbetweenutställning under titeln Nu tar vi gatan. Deltagarna arbetar utifrån egna platser, ideér och tekniker. Såväl egna projekteringar såsom grupparbeten sinsemellan. De har dock fått en uppgift.

Det de gör skall inte gå att göra på någon annan plats än den de valt. Verket/projektet skall alltså starkt förhålla sig till det valda sammanhanget. Vad gäller tekniken är den, som nämnt, helt valfri. Det betyder att det även blir musik, paket, foton, vinyler, ballonger, ljud, plast mm som visas. Under perioden känner vi av hur det är att arbeta i offentlig miljö. Vad är möjligt och vad är inte möjligt? Hur reagerar man med alla de människor man når genom denna form för konst? Hur reagerar de?