Uncategorized

Jobba på Highlights

sokes-extrapersonal-1000x1000

Brinner du för graffiti, gatukultur och streetwear? Älskar du möten med nya människor och vill bli en del av en nischad arbetsplats med en unik kundgrupp? Då är det dig vi söker!

Spraysäsongen har precis dragit igång på allvar och vi behöver rekrytera extrapersonal som ska kunna hoppa in vid behov. Vi söker dig som är uppstyrd och självgående, samt är effektiv, pålitlig och initiativtagande.

Butikssäljare,
Din främsta uppgift är försäljning samt att ge bästa möjliga kundservice åt våra kunder, som består av allt från graffitimålare och konstnärer till hemmafixare och modeintresserade. I det vardagliga arbetet ingår även  interna beställningar och inleveranser, samt att hålla butiken snygg och prydlig. Datorvana ser vi som en självklarhet och har du jobbat i butik och med liknande uppgifter / sortiment är det starkt meriterande!

Passar du in på beskrivningen och vill bli en del av Highlights? Tveka inte och skicka ett personligt brev och foto tillsammans med CV till: jobb@hlstore.com
Bifoga gärna länkar till projekt, blogg eller andra referenser som du tror kan vara till din fördel.

Intervjuer sker löpande, så vänta inte!

Lager / Pack och Plock
Arbetsuppgifterna är varierande, men de största områdena är Pack & Plock och orderhantering, kundservice samt in- och ut-leveranser. Vi är idag tre stycken som sköter lagerdelen på vårt huvudkontor, Söder om Stockholm.

Vi söker en strukturerad person som är social, effektiv och initiativtagande. Tempot är stundtals högt så det gäller att vara stresstålig och kunna behålla lugnet samtidigt som noggrannhet är prio.
Passar du in på beskrivningen och vill bli en del av Highlights? Tveka inte och skicka ett personligt brev tillsammans med CV till: jobb@hlstore.com snarast. Bifoga gärna länkar till projekt, blogg eller andra referenser som du tror kan vara till din fördel.