Events & Exhibitions

Scam Gallery flyttar in på samma gata som HL söder.

5632-5b7ad34a9580465e967b34b76138b0ff

SCAM Gallery har den stora glädjen att presentera ett samarbete med COFFICE -kafébar samt arbetsplats för en ny arbetskultur. Adress: Tjärhovsgatan 5. I hörnet vid HL söder.

COFFICE startades 2009 av C-O-M-B-I-N-E Arkitekter med idén att skapa en annorlunda arbetskultur och urban mötesplats i gränslandet mellan det offentliga och privata. Det blev C som i Café och Office som i kontor.

Samarbete innebär att COFFICE kommer att fungera som SCAM Gallerys showroom samt möjliggöra ett antal utställningar och vernissager under året. COFFICE har den senaste veckan fyllts med fantastisk konst och vi sparkar igång med en vernissage den 13 mars 17-20 här (Tjärhovsgatan 5). Ett urval av galleriets konst kommer att visas upp och om vi har tur kommer vi även kunna ha premiär för en rykande färsk minidokumentär om graffitimålaren Erse samt presentera ett brittiskt nytillskott till galleriet som på sistone haft en del funderingar kring den engelska drottningens garderob.

Om man är helt ointresserad av konsten kan man ändå passa på att dricka gratisvin och ladda upp inför helgen med lagom hipsteriga människor på SoFo. Sämre kan man ha det!