Events & Exhibitions

Smet [AOD] at Monkey Suit

IMG_0001

Next wednesday Skåne writer Smet puts out an exhibition with photos and a short movie at Monkey suit club at Bonden Bar in Stockholm.

In Swedish:
Det hela började redan 1999. Idag erbjuder SMET en elegant och enkel stil med subtil originalitet, effektivitet i val av färger och med pieces där kombinationen av dem fyra bokstäverna är enastående!
För denna målare är tunnelbanor och tåg det viktigaste målet inom graffitin och han har målat i många länder runt om i världen. Att han dessutom är medlem av gruppen AOD och IFS ger förståelse på hans skicklighet och aktivitet.
Denna onsdag ska vi på Monkey Suit och ni få skåda ett trettiotal handplockade fotografier som bara ett fåtal nära vänner till SMET har fått se än så länge. Utöver det får vi följa med och se hur allt går till i ett kort filmklipp som visas under hela kvällen!

Bonden Bar
27:e November 19.00 – 01.00
Bondegatan 1C, T-bana Medborgarplatsen

Monkey Suits OnsdagsGalleri är en del av Onsdagshänget med Monkey Suit Collective, en klubb som varje onsdag bjuder på urban subkultur i form av konst och musik. Mer information om resten av kvällen kommer här snart.

Kolla också in intervjuer med Smet på Graffiti Saved My Life eller MTNworld