Events & Exhibitions

Stort i Storfors

I år blir det en speciell sommarutställning i Folkets hus – Stort i Storfors bjuder på fyra konstnärer med stora verk som har rötterna i grafittikulturen. Vernissage söndag 19/6 med start kl 13.

GRATIS KURS I GRAFITTI
Efter vernissagen för konstutställningen Stort i Storfors den 19/6, blir det GRATIS KURS I GRAFITTI klockan 16-19 vid Folkets hus. Passa på att lära dig knepen av mästarna. ABF arrangerar och du måste anmäla dig på tel 070-4173348.

Ekta: —> www.ekta.nu
Han har de 3 senaste åren varit aktuell med en rad utställningar i olika länder. Han uppmärksammades 2010 då han utsågs till årets affischkonstnär och fick uppdraget att utforma affischen till den 33:e upplagan av Göteborgs Internationella Filmfestival.

S Camilla E Boström
Har gått en rad konstutbildningar och frilansar idag inom design och konst. Några exempel är stylistuppdrag, konstutställningar, mönster, workshops och specialdesignade plagg. I februari i år hade hon separatutställning på Konstfrämjandet i Värmland. Hon gillar att måla stort och i de senaste projektet har det blivit fåfänga fåglekvinnor, med inspiration från Hot Couture och dans.

Ollio —> http://jonathanjosefsson.se/
är utbildad vid Högskolan för Design och Konsthantverk i Göteborg  och arbetar sedan 2007 på heltid som konstnär. han skapar framförallt textila och måleriska konstverk.

Jenny Palén
Jenny är från Stockholm och kommer också från graffitikulturen.