Uncategorized

Vi pratar efterfesternas efterfest…

Den officiella efterfesten för Art of the Streets är spikad.

Grundtanken har varit att bjudit in en del av de artister som varit delaktiga i både graffitiscenen i Stockholm och som även gjort avtryck i klubbvärlden på ett eller annat sätt.

Efter att ha pushat Promoe & Cosmic att köra ett efterlängtat set med mestadels graffiti relaterade låtar och kravallhits så har vi äntligen lyckats. De kommer hit och gör en spelning under namnet “Freedom writers” på fredagen. Samma kväll kommer även Klubb Classics residenterna Willrock & Flaite köra gamla godingar inne på stora golvet. I baren hittar vi Jr Marc & Irie (Sthlm reggaeklubb) som får oss att minnas Slingshot tiden.

På lördagen så har vi gått framåt lite i tiden och hittar det som reppas på de flesta större graffesterna under sent 2000-tal. Vi har Max Peezay som med sitt senaste album “Boven i dramat” tog hjälp av gatukonstnären Hope louie för att komplettera sina texter med feta illustrationer. Dj:ar gör All Out Dubstep residenterna som genom sina klubbar alltid försökt representera gatukonsten på ett eller annat sätt. För er som vill chilla ut den så har vi UP-soundsystem som blandar friskt ute i baren.

Både fredag och lördag mellan kl 21.00-22.30 kommer Secret wars hålla i ett “Live-art battle” mellan två olika crews. Missa inte det!

Har du missat Art of the Streets? Läs mer om det här »

Officiella facebook sidan för efterfesten hittar du Här »